24 september 2022
11:00

Knarrbacken FC 1

Referat: Fanna BK P14 - Knarrbacken FC 1

En redig jämn batalj utspelade sig idag! Vi gör 1-0 via Masse som snappar upp en målvaktsretur. Innan periodvilan har de dock blivit 1-3. Spelet är hyfsat jämnt med övertag till Knarrbacken där vi förlorar 50/50-lägena 9/10 gånger och de är den stora skillnaden. I andra är vi bättre, har 3-3 efter mål av Masse och Melvin. 20/25 minuter i andra tycker jag vi för matchen men sista 5 börjar vi slappna av och snabbt är det 3-5!

In och ösa i tredje, Knarrbacken går upp till hela 7-3. Albin reducerar sen gör Melvin 5-7 på straff men vi når inte fram.

Spelmässigt en bra match ändå, det är en hel del beslut, eller ickebeslut, som blir kostsamma idag.

Brukar inte nämna specifika spelare men måste tacka Emil som ställer upp och står i mål idag samt Albin som lägger ned ett helt otroligt jobb över stora ytor av planen!